top of page
Kissing in Nature_edited.jpg

your mission
PROGRAM

Ett program för dig som är entreprenör, företagsledare eller konsult och vill få tillbaka motivationen, skapa nya potenta mål som är i linje med det företag du vill driva och det liv du vill leva. 

Just nu erbjuder jag ett gratis coachingtillfälle på 30 minuter, där du får testa modellen och känna om jag är rätt coach för dig.

Anmäl ditt intresse så återkommer jag snarast.

Känner du igen dig?

 • Du brukade känna dig motiverad, driven och taggad på att sätta upp mål och drömmar, men har tappat den gnistan och upplever känslor av överväldigande och stress, och låg energi inför en ny vecka. Du når inte samma resultat som tidigare, och när du väl nått ett mål känns det inte lika roligt som förr.

 • Du tvivlar på om du är på rätt plats i ditt liv och ifrågasätter ibland vart du är påväg, och varför.

 • Du vet innerst inne, att du kan skapa ett liv du drömmer om, som är i linje med den bästa versionen av dig själv, men har svårt att se vad du som behöver förändras för att komma vidare. 

 • Du är i behov av att utvecklas, och få hjälp med att kartlägga och komma förbi mentala hinder, som saboterar för det liv du vill leva och den personen du vill vara.

 • Du vill ha ett liv där du får fortsätta att växa och utvecklas i din yrkesroll, men samtidigt få ut mer av livet.

 • Du vill ha mer frihet, känna dig närvarande i ditt eget liv, kunna avstå från mental stress, och leva mer hållbart, och på dina egna villkor.

 • Du har börjat förstå att det smartaste du kan göra för att nå resultat i din yrkesroll är att börja prioritera dig själv och det som är viktigt på riktigt

 • Du känner att det inte räcker med att du är framgångsrik, du vill känna dig fulfilled och höja din livskvalitét.

Om du känner igen dig på flera eller tillochmed alla punkter kan programmet vara rätt för dig.

photo-output[24]_edited.jpg

Som din coach är jag ditt bollplank, som ger dig perspektiv, och identifierar och hjälper dig att komma förbi mentala hinder. 

Jag vägleder dig i processen, och påminner dig om vem du är, vad du vill uppnå, och hjälper dig att komma dit.

NÄR DU IDENTIFIERAR VEM DU ÄR, VAD DU VILL OCH SÄTTER MENINGSFULLA, POTENTA MÅL KOMMER DU ATT:

 • Med lätthet göra aktiva val mot ditt bästa jag och ditt drömliv, och prioritera rätt, eftersom att du har klarhet i några av livets största frågor.
   

 • Vakna upp och med en känsla av meningsfullhet, och känna en styrka och en tillit i att du vet vart du är påväg, och varför.
   

 • Bli en bättre entreprenör än någonsin, eftersom du har den inre kapaciteten som krävs för att kunna vara operativ, konsekvent och strategisk.
   

 • Njuta av processen lika mycket som att gå i mål, eftersom du nu tänker hållbart och långsiktigt, och prioriterar ditt välmående här och nu, och inte skjuter fram det till "some day".
   

 • Levla upp och bli den bästa versionen av dig själv.
   

 • Öka din självkänsla och höja ditt självförtroende.
   

 • Kunna välja bort stress och negativitet och känna mer närvaro och glädje i ditt liv.
   

 • Inse att du är in charge och kan skapa den livsstil du som entreprenör drömmer om.
   

 • Våga drömma stort och fritt, baserat på vem du är och inte på andras förväntningar eller bild av lycka.
   

 •  Arbeta mot dina mål på ett långsiktigt och hållbart sätt, där det finns utrymme för dig att njuta av livet på samma gång.
   

 • Återfå motivationen, passionen och känna att den du är, och det du gör är meningsfullt och viktigt.

PROGRAMMET:  
12 VECKOR AV DJUPGÅENDE FÖRÄNDRING OCH PERSONLIG UTVECKLING.

Under Your misssion program, kommer jag att coacha och samarbeta nära dig under 12 veckor. 

Du har tillgång till mitt personliga support via slack under dessa veckor, och varje vecka får du en skräddarsydd actionplan av mig, så att du med lätthet kan levla upp, utvecklas, komma närmare dig själv och snabbare nå dina mål.

Denna satsning kommer inte kräva all din tid eller ta upp hela din tillvaro, du går i din egen takt, men med mitt effektiva stöd i bakgrunden, från början till slut.

 

Om du är redo att hitta ditt varför, skapa potenta mål, komma tillbaka till dig själv, känna meningsfullhet, och börja leva ditt liv på dina villkor

- anmäl ditt intresse för att jobba med mig! 

Observera att jag inte tar emot alla klienter. För att kunna hjälpa dig att utvecklas och nå dina mål behöver du vara seriös, redo för förändring, och vi behöver vara en bra match. Därför kommer jag att återkomma till dig med några frågor via mail, när du anmäler ditt intresse.

3_edited_edited_edited.png

Din coach, Maria.

Jag gick från att vara hårt slitande säljare, med en känsla av att vara på fel plats i livet, till att bli egen företagare, och leva mitt liv utifrån den jag verkligen är, med en vision som ger pirr i magen.

 

Nu lever jag mitt liv som entreprenör och mamma, på mina villkor, i linje med mitt varför det jag värderar mest i fokus. 

 

Idag är jag coach och hjälper fler företagare att hitta sitt varför, sätta upp potenta mål och få tillbaka motivationen, så att de också kan leva ett liv i linje med sina drömmar, på sina villkor. 
 

Kissing in Nature_edited.jpg

ERBJUDANDE

30 MINUTER GRATIS COACHING

Just nu erbjuder jag en gratis coachingsession, där du får känna efter om detta är vad du behöver och om jag är rätt coach för just dig! 

 

Sessionen sker via zoom / telefon. Antalet platser är begränsade, så anmäl dig direkt om du är intresserad. 

Kissing in Nature_edited.jpg
bottom of page